lunes, 15 de marzo de 2010

ENTRE SUEÑOS DE MEDIODÍA...

Entre sueños de mediodía releí algunas frases de un libro muy dulce que hace ya un tiempo llegó a mis manos. Hoy recupero algunas palabras y pienso... porqué no dejar de pensar tanto? quizás mejor dedicar tiempo a maravillarnos de los pequeños regalos que nos da la vida y pasarán a ser enormes!!!... y no olvidarnos de SONREIR!! cómo ayer cuando descubrimos a Guizmi dentro de la bolsa, jajajaja

“Segons els estudiosos, cada dia tenim uns seixanta mil pensaments. Positius i negatius, banals i profunds. No cal jutjar-los: són com núvols que passen. Som responsables del que fem, però no del que pensem. Per això, quan alguna idea t’angoixi, simplement posa-li l’etiqueta de pensament i deixa-la passar.”
El millor lloc és aquí mateix
Francesc Miralles

("Según los estudiosos, cada día tenemos unos sesenta mil pensamientos. Positivos y negativos, banales y profundos. No hace falta juzgarlos: son como nubes que pasan. Somos responsables de lo que hacemos, no de lo que pensamos. Por esta razón, cuando alguna idea te angustie, simplemente etiquetalo como pensamiento y dejala pasar.")

3 comentarios:

Jes dijo...

jajajaja quin puntàs la Guitzmi!! jajajaja
Com era allò de no deixar als "nens" jugar amb bosses de plàstic??
Mariona la frase sobre els pensaments m'ha encantat.
Te la copiaré, i intentaré posar-la en pràctica, tot i que de vegades és molt molt difícil.
Ara no se perquè m'ha vingut la vena sensiblona i pensava (pensament positiu) que ara fa 1 any aprox que ens vam conèixer i que en 1 any, t'has convertit en una persona molt important ... i snif snif ... un SOMRIURE ha aparegut a la meva cara!!
Un petonet i gràcies pels moments compartits!!
(juer quina tonteria m'ha entrat)

Mariona dijo...

Petardaaaaa!!
Aix!!! que em poses a mi sensiblona....
Gràcies per les teves paraules, guapa!
I si! és cert gairebé fa un any!!! Què dir-te que no sapigues ja??!!jeejeje.
Petunarru!!

TXELL dijo...

M'ha encantat la frase del Miralles!!!